Post title

Ada sebuah pepatah mengatakan bahwa mengawali itu pastilah susah, seperti mengawali tulisan ini.  Mau nulis apa lagi ya? Tulisan tulisan yang pernah kubuat ternyata tak berkutik di hadapan penerjemah bahasa Jerman.  Semua frase frase yang sudah tertanam semua salah.  Tak bisa pula berkata ini salah atopula salah ini.  Seperti memahami makna kehidupan yang luas.  Sampai suatu saat kamu yang terbayang di angan jauh berjalan diantara pepohonan rindang, memandang dari kejauhan dan melambaikan tangan.  Ekspresi yang sangat langka dari dirimu yang hanya angan angan semata.  Sekarang menuju 3 bulan sebelum keberangkatan ku ke Negeri nan jauh disana, meninggalkan semua yang sudah terlewat, berpisah dengan orang orang tercinta, teman, kamu. 

 

Menjalani hidup yang jauh dari segala yang bisa disebut dengan zona nyaman.  Melangkah maju dengan berbagai tujuan.  Membayangkanmu hanyalah sia sia, kamu yang jauh disini aku yang jauh disana.  Meskipun kita melihat bulan yang sama setiap tahunya, meskipun jarak bukan menjadi masalah berkat adanya teknologi yang memungkinkan kita tuk bertatap muka setiap minggunya, keberadaan fisik yang menjadi energi sendiri yang akan selalu kunanti suatu saat nanti.

 

Akan ku nanti dirimu yang mengenakan gaun putih yang berkilap, melihat dirimu dikawal oleh malaikat dalam kedamaian dan rahmat dari sang kuasa, ku nanti dirimu yang akan duduk berdampingan denganku yang mencoba mebacakan janji sehidup semati.  Ku nanti dirimu yang membuatkanku masakan di pagi hari.

But she’s dancing with another man

Never get a chance to do

Cause something had to do first

Dumb and young

perfect badass

 

No body said it was easy

Just another day in the office ruins everything

Have to build from start and back

 

Although it hurts, and people ran away

I was strong and stark

und weisse ich

das …. ahh

Throughout on an empty spaces.

It was true, going on summer and winter without autumn either spring, which doesn’t make any sense of it.  Well in this case, I as a normal guy who stand above love and beneath faith its self has gained some specialties for those who in needed which is also not be proven yet.  Though even I had some abilities for, but yeah what can I do as I wont going anywhere. Is a waste of time and energy to had some kind of “doesn’t make any sense” abilities.  For example, I stand right above love, which by meaning is I control it like Who, When, Why, What.  Those FAQ’s are very good question as I tail it in mean time sooner or later which is not correlated to when you can answer it in 5 second. Beneath me there is a barrier between those control-able and those can we beg for.  As we going older, love doesn’t matter. But that that doesn’t mean that we didn’t need that stupid thing.  Oh, sorry did I say stupid?  I think you can repel it with a good answer.  I DONT CARE.  Well after all, we are all really need affection do ya? We are all NEED those things which in case here can be reality or fantasy (by mean just your self knows that).

An EMPTY SPACE always take part of it.  Realize or not, going deeper is just what you need.

dari dulu yang namanya duduk duduk di teras sambil minum milo itu entah kenapa jadi hobi.  nikmatin keadaan sekitar sama beban pikiran yang masih di loading. kadang pas nulis begini juga kadang masih sering nggak nyambung gara gara ngantuk ….

 

omong omong udah jam 12 nih, pamit dulu ya :)

step away

I’ve fallen and lost within this fire inside me, ahh so it began

 

back to the days when I crawl beneath you while you sleep.

when miles and miles away across the sea …

just set a good place, to start sit down and hands up high saying the things that never been said before …

 

looking to the sun which he always smiling, people said …

but in fact those are just some legend followed by great stories and poetic words, but the real is that he was so hot and blinding you, me, everyone who see it.

 

well all things that happen which is we don’t know why and just … ahh

I’m just a poor boy. Even the wind blows doesn’t really matter to me.

Mama, life is just began. Took it 10 or 20 years to, bring your face to stay in place, blown up away and all I’ve seen all I’ve had comes to end like it wanted to distract you. And where he comes from? No one can and all I’ve seen and all I’ve had is just no word. That’s much is true though it won’t. Mean to happen again.

Lost my hope and want to die and you amazed me by just taking me now, you standing on chairs and hands up high in the sky like ever flying free, and you play that song and hopes true again, millionaire but homeless.

Now the time started leaving you hearted’ and your transmission go away ….. distance is that matter.

ma-ap

if you were annoyed, I’m so sorry.  I just want you to know that nothing.  Yeah nothing.

 

Tempat dimana aku bisa jujur pada diriku sendiri, cuman disini.  Berlagak seolah olah seseorang yang berkuasa dan hanya berbicara soal cinta. tak menghirau apa yang terjadi dan selalu rebut sendiri.  Maklum saja, hidupku terlalu asik untuk dibuat cerita (karena terlalu parah haha) yang membuatku hanya bercerita tentang apa kata pujangga masa kini haha.

 

Tau? Apalagi kapan hari pada tanggal sekian dia yang tersayang menyapaku lewat komentar yang tak akan pernah terexpose haha.  SO SPASS! ICH WILL TOT HAHA!

Dear silent reader.

I know, aku tahu kamu. Kamu yang selalu mengisi angka 1 dalam statistik blog saya. Dan selalu dri google dengan encrypted_search_term.

Dare to me! Sms to 081252569998 or add my line ratyaab

Sure I wanna know.

Ketika laut berdesis dan kita pun tak tau apa yang mereka sedang mereka perbincangkan, kebayang sosok yang tak asing. Sosok yang selalu bikin kita nyaman, sosok yang familiar. Entah mama papa teman kekasih siapa saja itu …. This moment, being with you now has made me complete.

This is why the story began….

Will you give me just a time to be in your side a lifetime watching you and live with. Rembulan dan lautan yang sedang berpacaran mesra meskipun dusta sepertinya. Happy to be needed by you, when you need someone to chill you out.

When somebody needs you, when she needed you last to be with you, who knows lead us. But if you let me loved you, all the way, my love will taller than the tallest dreams, deeper than a deep blue seas. All the way.

Throughout the days and years, I’ll search the glory with you, beside me. All the way.